Monday, November 02, 2009

HAPPY 28th BIRTHDAY TO ME!!

Dia memang nakal, kadang-kadang dia degil sangat, tak mahu dengar kata, melawan cakap, tapi ada masanya dia sangat-sangat baik. Itulah sedara lelaki sulung aku, Muhammad Azamuddin. Dan hari ni, dia buat aku tersenyum lebar, bila aku buka laptop aku, atas keyboard, ada sekeping kad ucapan selamat hari jadi buatan tangan. Kad tu mungkin tak secantik kad buatan kilang, kad tu mungkin tak colourful, walau ada kesalahan ejaan tapi kad tu amat istimewa buat aku. Terima kasih sayang.. Atih pun sayang sangat dekat Azam.



:puteh_2:

Terima kasih buat Nyah yang belikan kek birthday, tapi sayangnya Saiful dah bocorkan rahsia.. ahak ahak.

Saiful : Atih jangan bukak peti ais, atih tak boleh tgk kek atih, nanti baru atih boleh tgk..

Hahahahaha… poloskan fikiran kanak-kanak. So, bila Nyah padamkan lampu, aku dah expect apa yg akan datang.. hahaha.

:devilishgrin:



Dah 28 tahun dah rupanya aku. Alahai, dah tua. Hik hik hik. Means Cuma tinggal 2 tahun je lagi utk aku enjoy hidup 20an. Lepas tu aku dah cecah 30an.

Terima kasih untuk Umi, Abah, Zainal, Yong, Aliah n Winz yang wish birthday even dari kejauhan. Terima kasih juga buat semua sahabat yang tak lupa untuk mengucapkan selamat dan mendoakan aku di hari ni.

1 komen:

ღn0n0iღ said...

Happy Birthday Atih.. =)=)
Semoga akak sentiasa berbahagia di samping keluarga tercinta.
Bestnya ada ramai anak buah-buahan..

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons