Thursday, October 19, 2006

Bayu Asmara - Alaf 21UNTUK novel terbaru dari Alaf 21, kami menampilkan karya terkini Ilani Mysara dengan novel bertajuk 'bayu Asmara'. Anda boleh mendapatkannya di kedai-kedai buku yang berhampiran dengan anda sekarang.

Kisah yang benar-benar menyentuh perasaan anda ini mampu menjadi iktibar dalam hidup anda. Puteri Bayu Irnan merupakan bekas pelumba haram di luar negara telah insaf apabila muncul bayangan lelaki yang cuba menyelamatkan nyawanya daripada kemalangan. Sejak itu dia mencari siapa lelaki itu hingga membawanya pulang ke Malaysia.

Mimpi-mimpi yang sering dialaminya itu menjelma dan mengganggu hidupnya. Sehinggalah dia bertemu dengan Shah Asmara. Akhirnya pertemuan mereka diakhiri dengan perkahwinan. Inilah orang yang dicarinya selama ini. Namun, jodoh mereka tidak kesampaian. Bayu terima kadaq dan kadar TUHAN. Shah Asmara pergi buat selama-lamanya.

Apa yang sering merunsingkan Bayu, mimpinya datang kembali. Wajah lelaki itu datang mengganggunya. Siapa pula dia? Pencarian Bayu masih belum berakhir. Bayu perlu mencarinya. Di manakah pula dia harus mencari lelaki itu? Dapatkah Bayu bertemu dengannya?

Jangan lupa dapatkan novel ini dengan segera.

Tajuk: Bayu Asmara
Halaman: 496
Harga: RM18.00

____________________________________________

hmmm..dah lame aku tak beli novel..novel ni mcm menarik je..
nantilah lepas raye..tunggu ade duit..ahak...

0 komen:

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons