Thursday, November 13, 2008

Blog down syndrome???


er.. ada ke sindrom tu?? wahaha.. aku main tibai je. Tp itulah yg aku rasakan, kebelakangan ni mcm skill nak menulis blog kurang.. (tulah, aritu berlagak lg ngn Yong, blog dia bersawang la apa lah..huhuu.. tulah tu). Macam tak tahu nak tulis apa, tak tahu nak citer apa. Bukan takde benda yg nak dicerita, tp byk... cth mcm dr sebelum raya sampai lepas raya aritu.. byk sgt.. tp bila aku ceritakan.. just in one entry ngn sume citer dah dipendek2kan.

Mungkin atr penyumbang kpd keterbantutan skill menulis ni ialah, bila aku ada idea mencurah2 malangnya aku tka berada dpn pc, atau bila aku dah ready nak menulis - internet pula takde... huhuhu.

Contoh mcm smalam, aku dah berkobar2 nak uplod gambar famili, nak bercoleteh, pastu saja nak menunjuk hadiah2 yg umi bg kat aku (tu la.. niat tak baik.. nak menunjuk.. kekeke), skali bukak laptop.. takde connection loh.. huhu. Mcm nak kena sambar streamyx gak nih.. tp.. gaji ku sbg operator telepon.. huhuhu. Dah la minggu ni aku mmg dilanda kebosanan tahap dewa gaban...

Hai.. entahlah, apakah blog ni akn ditinggalkan bersawang juga satu hari nanti?? uhuhu...

1 komen:

ღ~n0n0i~ღ said...

hihihihi..
tu la pasal kan..
byk benda nak citer.. last2 entry pon makin lama makin pendek..
aiyakkkkk
sindrom apa ka ini..
huhuhu..
join JLOB je, da mls apdet blog!! kekeke =P

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons