Wednesday, September 16, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..



"Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua sahabat-sahabat dan pengunjung blog aku ni yang beragama Islam. Harap maafkan segala kesalahan yang zahir mahupun yang batin, terkasar bahasa atau tersilap tutur kata. Semoga Syawal kali ini menceriakan hidup anda semua."
:puteh_2:

Bila sebut batin ni, ada juga yang loqlaq, sebut minta maaf zahir sahaja, batin takde sbb ko tak beri. Apa tu?? Hangpa ni bila sebut batin je dok pikir yg satu tu jela. Ada ka?? Apa hangpa pikiaq ni? Akai takle pakai. Bila minta maaf ZAHIR & BATIN ni, minta maaf Zahir tu maksudnya kesalahan yang nyata kita buat, yg nampak kita berbuat kesalahan dengan org tu, manakala minta maaf Batin ni pula maksudnya minta maaf akan kesalahan-kesalahan yg kita buat pada org tu tanpa kita sedari, yang tanpa kita tahu, tak sengaja kita sebenarnya dah buat kesalahan pada dia. Tapi bukan pulak gi minta maaf ngn tok batin, lenla kalau hangpa ada buat salah ngn tok Batin memang la patut minta maaf ngn tok batin tu.. heheh. Ada paham??

Sorilah, bukan nak berceramah, memberitahu aja.. minta maaf na.. nak raya2 ni.. hehehe. :puteh_23:

Tahun ni aku tak sempat nak print dan hantar kad raya, jadi aku letakkan kad aku ni disini aja. Dan sebagai bonus sbb tak dpt hantar kad raya, aku sertakan sekali sampul duit raya, boleh print dan gam untuk diberi pada budak2. Copy dulu gambar pastu pes kat word ke, pandai2 la ejas bg sesuai dia punya saiz.


:sorry:

2 komen:

ღ~n0n0i~ღ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri kakakku cayang...
Maaf zahir dan batin =)

RHEA said...

Salam Aidilfitri buat tempe yang diingati..

rhea mohon maaf di atas segala kesilapan lalu..

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons