Tuesday, February 05, 2008

Sakit Ati !!!!!!!!!!!!!!


Sakit ati.. sakit jiwa... bengang... mengantuk... sakit tengkok.. sume bercampur baur menjadi satu... umpama gulai ikan yg ada bendi, santan, daun kari, bawang putih & bawang merah... adoi la...

Well not a good starting of the day... huhuhu... I try to make myselg better.. just could not.. waaa... and I still have 9 and half and hour to go for today works... omigosh... I WISH.. I WISH.. I WISH... I REALLY WISH that the time will go faster today and go back to normal a 4pm..... huhuhu....argh... isn't it good if DORAEMON really exist..

Ok.. jom tgk ape yg wat aku sakit hari

ORKID AKU..

aku baru je beli orkid tu.. baru 3 hari... tau2 aku balik semalam... tgk2 daun2 die dah layu.. ade tompok2 kuning kat daun tu yg mana bahgian tu dah kering layu seolah2 sume zat n nutrien kat bhgn tu dah kering kena hisap ngn sumthing.. yg aku beli minggu lepas lak habis tinggal satu daun je yg agak elok.. dah le yg ni tgh dok berkelopak bunga.. skang dah seolah2 terencat.. tak mengembang pun bunga die.. huhuhu... orkid2 nyah pun jadi mcm tu.. awat tah... Yong kata maybe sbb fungus.. aku dah ubah dah dulu pokok2 tu ke tempat redup.. takut kot sbb panas sgt...

Takpelah.. anggaplah cabaran... akan ku usahakan utk pulihkan orkid2 ku.. lepas ni nak gi K4.. cari ubat fungus ngn ubat kesuburan orkid.. huhu... tp kalo mati gak.. tobat aku takmo beli orkid dah.. buat abih duit je.. huhuhu... RM14 tu satu pasu...

KANCIL AKU

sejak kebelakangan ni kancil aku asik terkentut kentut.. huhu.. semput je.. takde pickup langsung... smalam aku bawak gi bengkel.. mekanik godek2.. die tukar le.. sumting kat tempat minyak kat bakang tu... pastu tukar plug 3 bijik.. pastu tukar filter.. suma skali RM50 campur upah die... huhu... sakit je ati nak kuarkan duit tu.. nak lak lepas bayar tu bayar ni.. duit aku tinggal sket je dlm bank.. uwaaaaaaaa... huhuhu...

JL BLOGGER MANIA

game ni belum start.. sonok aku smalam bile ade org nak taja perfume Vials utk no1, 2 & 3... alhamdulillah... tp belum lg start dah de peserta nak tarik diri.. huhu.. oklah.. nak wat camne.. tu cabaran.. kite takle paksa org.. org pun ada mende yg die nak kena setelkan... tp yg buat aku skt ati ni... tgh dok prelude game ni... JL lak pindah server.. aiseh.. why no information earlier?.. mujur gak game tak start lagik.. ... kalo by tommorow or game nak start tak ok gak JL.. aku kena cari alternatif lain.. aku takkan biarkan game ni mati tgh jalan... maybe aku akan bukak one blog khas utk game ni... aku tak mau penat lelah aku lebur mcm tu je... kata org kalo lg tertunda.. tah bende lain lak yg jadi.. kkang kot elok ade 9 contestant.. langsung apa pun tadak kot... huhu

adei... mari opis lak nampak muka NB... huhuhu... lg la tak besh... tak sabarnya nak tunggu 14hb...

2 komen:

jejerZ said...

sian kat hang... tak pa.. pasal JL jangan pening pala.. aku akan terus dalam pertandingan sampai la aku disingkirkan... dun wori dear..

husz_nie said...

huhu... thanx dear, yg aku risau skang ni sbb aku xle masuk JL.. camne nak wat contest...

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons