Saturday, October 18, 2008

12 Oktober 2008

Yea.. hari ni mmg bukan 12 Oktober, tp aku dah terlepas pandang tarikh ni. Hari ni 18 Oktober, 6 hari selepas 12 Oktober. Macam mana la aku boleh terlepas pandang ni. Ini antara tarikh penting buat aku dan blog aku.. huhu. Aku berazam utk mengingati tarikh ni pd tahun ni, tp sama macam tahun lepas, aku terlupa juga. But, better late than never.. hehehe

I just wanna wish... :puteh_12:

:ahaha:oyeee... horeyy.. blog aku dah berusia 2 tahun..:ahaha:

Dgn usia 2 tahun, blog ini hanya baru saja melangkah ke alam blogger, setelah sekian lama merangkak dan bertatih. Dlm 2 tahun, sudah mcm2 cerita aku muatkan di sini. Ada suka dan ada duka. Segalanya di sini. Alhamdulillah, blog ni masih mampu bertahan sehingga hari ini.

"eleh... blog tah pape pun nak kecoh ke? blog picisan je"

Well.. suka ati aku le.. blog aku... hahaha. Ko peduli apa.. haha.. :puteh_16:


Hahaha.. ye.. blog aku pernah dilabelkan picisan. Tp sedikit tak memberi bekas. Aku masih bebrlog sehingga kini. Dah namanya pun blog ni blog peribadi.. so what more you aspect from here? Yeah true, blog ini sekadar picisan dr beribu blog yg bertapak di alam maya ini. Aku berblog bukanlah kerana nama.. tapi hanyalah sekadar suka2 sahaja.... ecewah.. ayat.. keke. Walau bagaimanapun, terima kasih kepada pengunjung2 setia blog aku, kerana sudi menceriakan blog ini dgn peninggalan jejak anda semua.. kerana anda semualah, blog ini masih bertahan sehingga kini.. wah wah wah.. hahaha.. lg skali poyos.. cam ramai ngat peminat blog dia.. hahahaha..
:puteh_23:
Apa-apa pun.. hari ni kita enjoy... lets celebrate... yeeeehaaaa.. :okay:

1 komen:

wild said...

hepi belated besday...hikhik...

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons