Tuesday, October 21, 2008

A Smile For You

Photobucket

Well, ini adalah hadiah aku utk semua ahli JLOB, sempena pelancaran Jomlayan Official Blogger. A community of blogger in Forum Jomlayan. Puas rasa dah dpt lancarkan, walau ada sedikit masalah teknikal.

Kenapa aku bg senyuman ni?? Sebab aku berharap hari semua org akan jadi ceria dgn senyuman. Dan sekarang... aku nak hadiahkan kepada semua rakan blogger aku yg namanya tertera kat sidebar tu... dan juga kepada semua pengunjung blog aku. Semoga hari korang pun sentiasa ceria...


2 komen:

eKiNisMe said...

ghindu akk...tke cre..

SlumbeRaja said...

saya tgh ceria skang nie.. hehe ^^ ... apa kaba?

p/s: sesiapa yang ingin bertukar link, marilah ke slumbeRAJA

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons