Monday, December 29, 2008

Award di Awal Muharam..



Alhamdulillah, di awal tahun baru Hijrah ni, blog ni dapat lagi award.. hehe. Kali ni blog ni dapat 'Nice Blog Award 2008 - 2009'. Nice?? Erm.. yea.. my blog is always nice, as nice as the owner.. wakakakak. Award kali ni datangnya dari Sis Isyarina, dgn ucapan;

"Semoga sentiasa sihat dan bersemangat untuk terus menulis blog..

salam persahabatan dari Sya."

Hehe.. thanx sis.. muahss. Semoga sis juga sentiasa sihat dan bersemangat selalu untuk 'menjiwang' dekat blog sis.. :p. This one is for you sis..



SALAM MAAL HIJRAH..

Di kesempatan ini juga, rasanya masih belum terlambat utk aku ucapkan selamat menyambut Maal Hijrah kepada semua pengunjung blog aku yg beragama Islam. Sekejap saja masa berlalu kita dah pun melangkah ke tahun 1430H. Semoga dgn maal hijrah ini, kita berhijrah dr yg buruk kepada yg baik, dr yg jahil kepada yg berilmu, semoga kita menjadi insan yang lebih baik dari yang sebelumnya.

2 komen:

ღ~n0n0i~ღ said...

Selamat Tahun Baru kak tempe cayang~
owhhh bizi men game ek.. n0i pon..tp n0i men game yg agak lucah la..haishh..x baik2..
keke

husz_nie said...

game yg agak lucah?? ish.. budak ni.. nak kena ni... nape tak pass game tu kat akak sama.. hahaha

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons