Wednesday, December 31, 2008

Koleksi Nota Ringkas - 1

30/12/2008 :

rasa macam ada banyak je mende yg nak dibuat.. tp macam takde masa je nak wat semua.. fasiliti yg ada pun tak begitu mengizinkan...

tapiii... cukup ke masa kalau balik2 kerja je bukak laptop asik main gameeee je.... penyakit lama dtg kembali... hehehehe.. farm frenzy 2, cooking dash, farm mania, grimss hatchery, fitness dash, burger shop, family restaurant.. mcm2 ada.. lepas satu, satu game aku donlod, ni pun cake mania ngn magic academy tak berjaya di donlod lg ni.. kalau tak.. ada yg tak tidur malam main game.. hahaha.. jadi.. pd kawan2 yg sentiasa dpt jawapan sibuk dr aku kebelakangan ni.. percayalah.. aku mmg sibuk.. sibuk dgn game.. wakakakaka


31/12/2008 :

pagi : hampeh je.. depa tutup susur keluar ke Byn Lepas dr jambatan tak announce.. tak pepasal aku lambat masuk keje.. sbb aku kuar mcm biasa.. tp jalan lak tak biasa.. kena kuar ke georgetown dan patah pulak balik.. arghh.. dah le aku tak baper cekap jln belah tu.. huhu

tgh ari : bosan giler weh.. email ni lak dok masuk tak berenti2.. stop le wei.. esok new year.. bg can aku berehat.. huhu

2 komen:

baguznet said...

"I spill water on my jeans"
ada ghope mcm org kencing dlm suar ke?

husz_nie said...

wakakaka... hampeh znet...
takde le.. duk dlm aircond cepat kering.. :p

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons