Tuesday, December 23, 2008

Hilang Kempunan...

Ini pun one of entry yg terlewat… nak wat camne.. lately susah dapat internet connection.

Thanks untuk Nyah yg sudi bawak adikmu ini mengekori mu ke Jusco Bandar Perda, dpt gak adikmu ini menikmati Big Apple Donut, yg telah lama di idam-idamkan, tapi tak dpt nak pegi beli, sbb adikmu ini buta arah utk ke Bandar Perda… huhuhu. Wakakaka.. sapa yg ngandung ni?? Sapa yg ngidam ni?? Nyah ke aku??.. ngeh ngeh ngeh..

Nyah : Yong pesan brape??
Aku : 6 ketul
Nyah : kita amik 6 gak le, nanti kita share2 le, Nyah bawak balik sket utk Umi ngn Abah
Aku : tak mo.. Nyah amik le 6.. nak kongsi ramai.. org nak 6 ketul
Nyah : 6 ketul kamu sorang?? ish ish ish.. patut la...
Aku : hek ele.. bukan nak makan 6 ketul skaligus.. (dei apa.. Sis, u drop my waterface la.. huhuhu)


Sengih2 je staff kat Big Apple Donut tu.. huhuhu…. Malu I tau… 6 ketul tu 3 hari baru habis tau.. itu pun half piece last si Azam anak sulung Nyah jugak yg habiskan.. kekeke…


Apa motif entry ni?? Saja je nak bg korang terliur tgk donut tu… hahaha...


SELINGAN

Saja nak selit gambar2 ni kat sini…

Laila yg lena dlm dukungan Atih dia…

Amri yg tidur lena sambil menyusu dgn kepala terlentok di peha Atih dia... Atih dia lak leka main game.. ekekeke.. perhatikan.. amri tu lena atas bangku plastik.. kepala je lentok ke atih..

2 komen:

ღ~n0n0i~ღ said...

keke n0i pon leh habiskn 6 ketul donut sorg2..x caye tanya akim! kekeke

husz_nie said...

haha... alang2 dah makan.. biar makan puas2 kan noi kan... kekeke

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons