Thursday, December 11, 2008

Blog Seribu Makna dah pindah..



Alhamdulillah, blog gambar aku, Seribu Makna, dah berjaya aku pindahkan ke akaun yg sama ngn blog Hanya Diriku. Sebelum ni, blog gambar tu register under email yahoo, blog mengomel ni lak under email hotmail, tp skang aku dah satukan skali under email hotmail.

Dr dulu dah cdg nak pindah, tp malas nak pindah2 satu-satu posting cara manual.. leceh. Skali smalam godek2 blogger, wa lah, jumpa cara mudah utk pindahkan blog, apa lagi.. kerja2 pemindahan pun dilakukan lah. So skang, kalau aku nak update blog, senang, bawah satu akaun sama.. takyah kejap login sana, kejap login sini.

Yg akaun register under yahoo tu lak, masih ada lagi, yg tu aku khaskan utk official blog Jomlayan Blogger Mania contest (JLBM).

Okeh.. chiao..

4 komen:

Kamezaim said...

salam..sila baca entry kamezaim terbaru dan sila tinggalkan e-mail anda.terima kasih.

husz_nie said...

takle masuk pun blog kamezaim.. camne nak tinggal email?

Yatie SawaNiLa said...

hi awak... nama saya yati... jumpe blog ni sbb i cari info about hong kong trip.... we' going to din=sneylang hong kong next march..insya' allah
makanan halal senang tak??

btw.. nama saya yati... visit my blog
www.sawanila.com

husz_nie said...

hi yati.. actually saya pun tak pernah ke disneyland hongkong... cuma mendengar pengalaman kakak saya je yg ke sana..

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons