Wednesday, May 27, 2009

Selamat Ulang Tahun dak Noi..


Entry khas untuk ucapkan Happy Birthday untuk adik sorang ni, yg tak malu mintak entry khas sempena besday dia.. kekekeke. Adik sapa la ni… tak malu betul la budak ni.. hahaha. :p


Akak cuma ada gambar yg tu je la yg Noi wat avatar JL tu. Jadila tu kan.. kang buh gambar besar2 kang.. orang len takle enterprem kat blog akak ni.. Akak tahu Noi suka pink, nah amik kad ngn kek pink. Import dari Korea tau kek pink tu.. sini yg ada jual kat kedai beskal je.

Selamat menyambut ulangtahun ke?? Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Semoga sentiasa berada dalam rahmat dan keberkatan Allah. All the best to you.

Hadiah takde.. akak pun dok eksport jus anggur je skang.. kekeke.

3 komen:

ღ~n0n0i~ღ said...

Hooooooooooyeahhh!
Hoooooooooooyeahhhhh \:D/
THANKS SO MUCH KAK TEMPA CAYANG BUCUK BUCUK!
*kiss banyak2*
=D

Akak...
Serious comel budak dalam gambar tu! HAHAHA

ღ~n0n0i~ღ said...

eh silap lak.
KAK TEMPE.. salah eja sebab excited. HAHAHA

husz_nie said...

tula.. asik nak masuk bakul angkut sendiri je keje...

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons