Saturday, September 06, 2008

Hadiah dari Wildcempaka

Smalam on the way nak ke umah Yong, dapat mesej... dari akak wild..

Ambik hadiah kat blog akak

Hadiah??? Pegi jenguk jap.. masuk blog akak Wild.. wah.. dapat hadiah. Apa hadiahnya??? tadaaaaa.....


:puppyeyes::puteh_2:

Hehe.. mekasih akak. Comey je hadiahnya. Suka ke ngn blog Tempe ni?? Terharu rasanya... oh.. betapa blogku diberi penghargaan sebegini oleh akak Wild.... tisu..tisu... ekekekeke.. poyos.... Tempe pun suka blog akak jugak. Infact tempe suka baca blog org.. ekekeke.

Sebab akak Wild dah kongsi hadiah ni ngn aku, aku pun nak kongsi ngn org lain jugak. Orang2 yg aku nak hadiahkan pulak, calon2 nya ialah... (eceh.. cam Anugerah Skrin lak..) :-

# Dato G (walau sebenarnya jrg masuk sini.. :p)
# Fendi (walau blog dia huduh.. kasi semangat je la)
# Jejerz (aku suka baca dia ngomel)
# Joaquin (byk info blog ni)
# Kamezaim (nak lirik lagu?? cari sini.. ekekeke)
# Lemonadenoi (erk.. pasai pe ek suke..
# Neomatrixzz (dah lama tak masuk benornye.. huhuhu)
# Squall (pun dah lama tak masuk)

Byk yg lain rasa akak Wild hadiahkan dah.. ni mana yg ingat je ni.. yg nama dia takde tu, sengaja.. supaya org2 dlm senarai ni lak leh hadiahkan kat dia.. (yg benarnya tak teringat.. alasan.. hahahaha).


Untuk akak Wild lak...


:okay:

7 komen:

Dato G said...

salam singgah

Aiyak..terima kasih... mintak maaf banyak². bukan tidak mahu terjah ke sini.. cumanya mmg tidak sempat.. Ahad ni ada exam.huwaaa.. doa² sama tempe eh.. lagi sekali terima kasih banyak² tau.. nnt saya akan melawat selalu lepas selosai exam² itu insyaAllah.. =)

husz_nie said...

whahaha.. salah paham tu....
maksud tempe.. sini tu bukan blog tempe.. tp blog dato g la...

kan tempe tulis tu sebelah nama dato g... jadi maksud tempat jarang tempe masuk blog dato g...

ala .. ayat org pel bm... mcm tu la..

zamz said...

wah siap sms bagitau dpt hadiah ek

SlumbeRaja said...

musim award skang nie... byk org tukar2 award... :)

Peminat Psychic?
Menonton Rancangan TV Secara Percuma di Internet
Berita Sukan Yang Aneh

gadez said...

i lurve ur blog too sis...
tak sah klu tak singgh cni..

husz_nie said...

>> Zamz..
ekeke.. biasala.. tempe kan spesel case.. hahahaha

>> slumber@j@
haah... sebelum ni musim tag.. ekeke.. takpele.. leh rasa glamer ala artis dpt award.. hahaha

>> gadez
ye ke.. hehehe.. mekasih

dato g said...

datng lagi...

wahahha..silap paham ka..adesss.. apa2 pun dah amik dah hadiah tu..makasih...:D

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons