Friday, September 26, 2008

Salam Aidilfitri

Pada hari ini, 26 Ramadhan 1949H, bersamaan 26 September 2008, genap 26 hari umat Islam sekalian di Malaysia berpuasa. Tinggal lagi 4 hari saja nak menyambut Aidilfitri. Hari ni juga hari last aku bekerja, esok aku akan pulang ke kampung. Ho ho ho balik kampung... cuti seminggu tu beb.. yeahhhaaaaa.... dlm seminggu ni tak perlu hadap benda2 yg aku tak suka... yes.. yes.. yes.. hahaha.


Di kesempatan ini, aku nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua rakan2 aku tak kiralah yg berkenalan di alam nyata mahupun sekadar di alam maya, sanak saudara yg jauh, dan juga pengunjung2 setia blog aku.. cewah.. mcm ade org je dok baca blog dia.. hahaha. Kalau ada salah dan silap aku, terkasar bahasa, samada di alam nyata atau di alam maya, mana2 coretan di blog aku ini yg korang tak suka.. harap maafkanlah. Untuk korang.. sudilah terima kad raya aku ini..

klik utk gambar besar


Hehe.. this is fully design sendiri kad raya dr aku... actually ada 2 lagi kad raya aku design thn ni.. tp aku guna typography Salam Aidilfitri dr AwangPurba utk menghiasi kad raya ni. See below..


klik utk gambar besar

Pastu saja nak share kat sini, banner raya utk JL yg aku buat. Saja je buh.. tak sangka lak Blo nak pakai banner aku tu. Rasa kembang gak lubang hidung bila banner tu terpapar kat JL.. mujur seluar tak pecah sbb montot mengembang... hahahahaha.

klik utk gambar besar


Terima kasih juga di atas pemberian e-kad oleh akak wild ku sayang ini dan juga akak ipar Ena. Semoga akak Wild slamat sampai ke destinasi.
dari Wildcempaka


dari Ena

Ari ni dan kelmarin dpt kad raya lagi. Thanks to akak cleo, jejerz, kiara dan juga devi n priya utk kad raya tu.
:okay:

1 komen:

SlumbeRaja said...

Salam Aidilfitri! singgah raya kat sini kejap :D

kalo ada duit raye lebih share la yerks.. hehe

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons