Tuesday, February 03, 2009

Happy 8th Birthday - Amudin



"Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan Muhammad Azammuddin...
Allah selamatkan kamu.......... "

:puteh_2:


Doa macam tahun2 lepas gak.. :p

Semoga dipanjangkan umur utk beramal soleh, semoga diberkati dan dirahmati Allah selalu, semoga dimurahkan rezeki spy dpt beramal ke jalanNya, semoga menjadi anak yg taat kepada kedua org tua dan anak yg soleh, semoga menjadi insan yg kamil, semoga menjadi orang alim, pewaris tok wan dan moyang, semoga menjadi org yg berjaya di dunia dan akhirat, semoga menjadi cendikiawan dan ilmuwan, semoga keazaman agamamu teguh seumpama nama mu sayang..

Untuk anak kedua Atih ni.. muahss.. peluk cium dari kejauhan... atih sayang along...


Perbualan aku ngn Nyah via phone (lbh kurang le conversationnya :

Nyah : anak sedara kamu ni pandainya, dia gi jemput kawan2 dia dtg umah, birthday party dia nak potong kek.. tau2 dia bgtahu dah jemput kawan2 je .. aku ni dah le penat.. demam selsema sume cukup.. tak larat.. tp dah dia dah jemput.. kena le buat jugak sabtu ni, wat goreng2 bihun ngn potong kek..
Aku : wakakakakaka.. bijak bijak...

Lain kali jgn wat mcm ni lagi ye Along.. kesian Umi.. penat Umi tu nak bawak baby lagi tu. Along sayang Umi kan.

3 komen:

Serunai Faqir aka SF said...

Salam,
Alhamdulillah, terima kasihlah kerana beli mantera hitam. Yup, insyallah ada sambungan, kena tungguuu ... : )

Insya-Allah, boleh juga jadi juri tu, tapi macam mana format dia ya?
serunaifaqir@yahoo.com

husz_nie said...

salam SF,

nanti saya akan emailkan maklumat semua pada SF. :)

sf said...

Salam, saya masih tidak menerima maklumat yang diperkatakan. : )

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons