Saturday, February 14, 2009

Hutang Tag Rhea : 7 PERKARA

Cikgu sekolah ni pun tag aku lama dah. Pun aku peram dulu, so skang utk mengelakkan dia buat tunjuk perasaan depan rumah GJ.. aku pun buatlah tag ni.


7 Ciri Jejaka Idaman
erm.. kalau aku bg ciri2 ni pun bukan ada org nak kat aku pun.. kekeke

  1. yang tak tinggal sembahyang, yg berilmu lebih2 lg dlm bab agama dan mengamalkannya, dan mampu membimbing aku dunia dan akhirat.
  2. yang menyayangi ahli keluarganya, menghormati kedua orang tuanya dan mampu menghormati kedua orang tua aku serta menyayangi ahli keluarga aku mcm keluarganya sendiri
  3. yang manis wajahnya dan sejuk mata memandang, tak perlu begitu hensem, cukuplah sekadar aku terpikat melihatnya
  4. yang baik hati, berbudi bahsa, bertanggunjawab, caring dan kelakar.. spy aku sentiasa ada idea nak bersembang ngn dia
  5. yang berkulit sawo matang, kalau dpt bdn tough lg besh.. tp aku pun gedempul.. so fair2 la.. kakakaka
  6. yang menyayangi anak2 dan haiwan.. tp bukanlah sampai tikus pun tak bg aku bunuh.. nyamuk pun takle tepuk.. tu dah melampau.. huuh
  7. yang paling penting.. cukup ke tidak ciri2 kat atas.. belakang kira, asalkan dia baik, dpt menerima aku seadanya dan menyayangi aku seadanya... aku pun bukan perfect nak beria2 listkan ciri2.. org pun akan listkan ciri2 yg aku takde lak nanti.. bak kata org tu.. perangai aku buruk.. tu sbb takde org nak.. hmm.. :sigh:
:anongnangyari:


7 Jejaka yang pernah anda minati sepanjang hidup
pergh... soklan... keja naya ni jawab soklan ni

  1. Fahrin Ahmad (wakakaka)
  2. Salman Khan (wahahaha)
  3. John Abraham (muahahaha)
  4. Ketua Darjah (jgn2 le Yong & Nyah baca entry ni, mampus aku kena gelak.. huhu)
  5. Dak Cool (nak sebut nama bahaya)
  6. Dak Pi (pun bahye sebut nama)
  7. ISZ
** minat je kan.. minat tgk.. minat cara dia.. bukan suka giler2.. kekekeke

:sweaty:


7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati
tak pernah lagi kuar ngn org yg aku suka.. tp perasaan dia mcm ni le kot

  1. jantung dup dap dup dap
  2. seronok
  3. gembira
  4. bahagia
  5. rasa selesa
itu je la kot.. tak terbayang sampai 7

:inlove:


7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda
tak payahla sebut rumah aku ke rumah mak pak dia ke apa ke. tu dah tempat wajib.. Aku tingin nak gi tempat2 yg cantik dan ada nilai eksotik

  1. New Zealand
  2. Ireland
  3. Kashmir
  4. Petra, Jordan
  5. Piramid, Mesir
  6. Taj Mahal, Agra, India
  7. Mekah, tunaikan haji bersama-sama
:puteh_12:


7 barangan/sesuatu istimewa yang akan anda hadiahkan pada pasangan anda
erm.. kata bg diri aku kang.. org pikir lain ngn mcm tak senonoh lak bunyi.. wakakaka

  1. kasih sayang aku
  2. leteran aku, kalau dia buat silap dpt le.. istimewa pe tu.. hahaha
  3. hari jadi dia bg le hadiah, amende tgk le dulu nanti
entah lah.. tak terpikir dah..

:puteh_10:

7 lagu yang ingin dinyanyikan untuk pasangan anda
erm.. takde pasangan lagi.. so tak terpikir lagu apa pun...

:puteh_3:


7 rakan yang di tag untuk buat PERIHAL 7 ini
apeda nak sampai tujuh.. tak tercapai akal ku.. tp aku rasa nak tag dua je.. supaya diorang update blog diorang.. hahaha

  1. Akak Wani
  2. Akak As
:devilishgrin:


** Okeh Rhea.. dah sudah.. takde hutang dah ek..

1 komen:

RHEA said...

ekeke.. ok ler tu.. yg penting nk tgk tempe ni.. upe nyer ada gak taste.. hehehe.. jgn marah haaaaaaaaaaaa..

tq buat tag.. t rhea update kan kat blog..

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons