Sunday, August 03, 2008

Lupa le pulak...

Pagi tadi tgh2 aku tido, tetiba rasa ade org gerak.. wargh mak kau terkejut.. sapa masuk umah aku. Rupe2nye aku lupa yg aku tido kat umah Yong malam tu. Dan yg kejutkan aku tu Yong, sbb nak pi htr Chor kat airport.. mujurlah kaki aku tak lupe dan terkejut sama. Kalau tidak naya je.. huhuhu.. :puteh_8:

Dah hantar Chor, singgah kat kedai serbanika airport, beli coklat. Nampak le coklat Daim yg akak ipar ena sebut2 tu. Tgk harga dia.. mak ai.. RM20 lebih.. tak payah. Inflasi sifar, kita beli coklat murah je. Dlm murah pun 3 kotak cekelat aku kena RM20 gak.. huhuhu.


ermm.. cedapnya cekelat, fav aku.. dark/black chocolate..


Kuar lepas subuh, tp dah nak masuk zohor baru balik, adei, penat dan mengantuk. Mana idaknya, singgah klinik ibu dan anak la, kedai baju le (dr cume nak beli tudung aliah gi sekolah dah jadi beli baju anak2), pastu kedai orkid la and last skali kedai brg2 plastik. Adei.. penat, tp mak buyung tu stedi je.. aku ni yg dah pewai.. huhuhu.

Sampai umah, lepas makan nasi, tibai makan durian lak. Padahal tgh selsema, kepala tgh sakit, suara pun dah sengau.. leh lg tibai makan durian. Kalau demam esok best jugak.. takyah gi keje.. hahahaha. :puteh_13:

Erm.. mcm ari2 je aku update blog skang.. aiseh.. Am I a daily blogger?.. huhuhu.. okeh chiau.. nak gi carrefour..

4 komen:

ijad said...

salam.. saya telah link blog ni..

husz_nie said...

salam ijad.. mekasih.. saya pun akan linkkan blog ijad jugak.. :)

fendi1183 said...

takde ontr ymerdeka ker??

husz_nie said...

entry merdeka nanti dulu. aku karang dulu.. ekekeke

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons