Tuesday, August 26, 2008

TAG : 7 Fakta Mengenai Aku???

Kena tag lagi. Kali kena tag ngn akak Wild pulak, dan akak ipar SM Ena pun tag aku jugak dgn tag yg sama walau dia tahu akak Wild dah tag aku.. hampeh punye akak ipar.. hahaha.

Sebenarnya aku tak tahu nak jawab ape soklan tag kali ni. Sebab dulu dak Lemon (aku mmg suke panggil dia lemon lg dr noi.. ekekeke) dah pernah tag aku ngn soklan fata ni cuma beza 7 ngn lapan je, TAG : 8 Fakta Rambang Mengenai Aku. Tapi sbb ni first time akak Wild buat tag dan mengetag org, so aku cdg nak cuba bg fakta yg lain dr fakta (auta kot) yg aku bg sebelum ni. Tp skali lagi otak aku jam, bila aku check balik blog, tingat yg aku sebenarnya dah buat tag ni 2 kali, sekali lg juga tag diamik dr blog dak lemon yg salah satu soklan nya juga 7 fakta pasal aku, 7 itu, 7 ini, 7 ??? Kenapa 7 ??? . Wahahahaha.. apa mende lak aku nak jawab kali ni?

:argh:

Erm.. aku rasa aku akn bg fakta berkaitan ngn no 7 and better do so now because aku rasa aku dah membebel terlalu panjang melalut bukan2 dari menjawab soklan tag. Hahaha. Kelemahan aku.. kuat membebel.



First, the rules :
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog. I have to write about my self? Do I have to be honest? or just write in by using a mask at my face.

The Answers are :

Fakta 1
By end of this year, aku akan berumur 27 tahun. Quite old eh? What to do, people will get older and older and older.

Fakta 2
7 merupakan salah satu nombor yg terdapat di dalam nombor kad pengenalan aku. ******-07-****... guess, where I was born.

Fakta 3
Anak sedara aku yang kedua, Muhammad Azamuddin (keazaman agama yg terpuji) berumur 7 tahun pada tahun ini. Eh.. 20 years younger than me??

Fakta 4
Aku ada 7 + 1 (bakal + 1 + 1 + 1, by next year) orang anak sedara. Wei.. korang wat karnival ke apa ni? Tiga2 org serentak... raya ni aku kena buli le nampak gayanya. Huhuhu.. sekali sume balik kg.. pengsan kuda kalau sampai 11 org panjat atas dia. Kak Liza tau le kuda mana ni.. huhuhu.

Fakta 5
Aku tidak di lahirkan pada 7 haribulan 7 tahun 2007... muahahaha. Fakta gak ni.

Fakta 6
Aku pernah tag Katarsis dgn tag yg sama, tp sampai sekarang dia tak buat2, setelah 7 purnama berlalu. Hampes punya katarsis. Eh.. ye ke 7 purnama??

Fakta 7
Hasil soal siasat terhadap 10 org, 7 darinya mengatakan bahawa aku comel. Tersangat-sangatnya comel.

Fakta 7 + 1
Fakta ke-7 adalah auta semata-mata. Hanyalah rekaan penulis, tiada kaitan dgn yg hidup mahupun yg telah mati. Yg faktanya hanyalah aku mmg betul2 comel. :ahaha:


Sekian, dgn ini saya mengesahkan bahawa kesemua fakta di atas kecuali fakta 7 adalah benar belaka. Oleh kerana saya rasa kesemua rakan saya yg ada telah pun di tag dgn soalan tag yg sama. Maka dgn ini, saya tidak ingin mengetag sapa2 pun.

7 komen:

As said...

mekasih tempe buat tag tu... :)

semua angka 7...cuba buat 8 pulak... :P

shahliza94 said...

kudaku lari gagah berani....
kira eksesais gak tuh...

husz_nie said...

to As aka akak Wild.. :p

sama2 kasih.. 8 dah pernah buat dah.. ekekekeke.

to akak Liza

huhu... yg sarcastic sgt punya eksesais... hahahaha

~n0n0i~ said...

ahaha... igtkn tag fakta2 ni da x wujud..rupanya de lagi ekk~~~
len kali suh le wat 100 fakta lak :siol:

ijad said...

salam.. tak nak join gath ke...

shahliza94 said...

dah macam BP lak taksub ngan no.7. ekekeke

ena said...

huhh..auta semata2..penat akak ipar baca..hahaha

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons