Sunday, July 06, 2008

2nd Anniversary????

Pejam celik, pejam celik.... yg pejam rasa malas nak celik2 pun ada.. hari ni cukuplah 2 tahun aku kerja di Dell as a contract/temporary staff. Hmm.. dah dua tahun. Tak terasa special pun sebenarnya hari ni. Cuma alang2 dah tertengok kalendar.

Dah 2 tahun ni jugakla aku dgr janji nak jadikan aku permanent staf.. dan hasilnya? Malas nak cakap. Nak tunggu je la, tunggu dan lihat. Ada yg suruh aku bangkitkan perkara ni pada bos. Ermm.. dah malas.

Hari ni aku keje, OT, sebagai menyambut 2nd anniversary di Dell.. hahahaha. Paskad masih takleh digunakan. Padahal dah renew. Geram betul. Dan di opis aku kebosanan. Abih sume mende dah aku baca, sume game online aku main. Tp masih bosan yg teramatnya. Alahai.. nasib badan.

NI CERITA SEMALAM.

Semalam petang aku pegi melepak di rumah Yong. Kebetulan Abah dan Umi tidur sana sbb abah mengajar kat Penang. Nak tidur kat umah aku.. almaklumlah umah bujang. Apa yg ada.. ekekeke.

Untuk menunaikan hajat NYAH dan ABG TAPA, aku snap le gambar kete baru umi (kete sekenhan je.. jadila dr takde kete) supaya tak kempunan diorang. Kang dok mengidam tak sudah la...



Ermmm.. nak citer ape lagi ek.. tu jela.. just nak bgtahu ari ni cukup 2 thn aku kerja kat dell.. ngn nak menayang gambo kete umi utk Nyah ngn Abg Tapa. Gamba antar MMS kot tak puas belek.

UPDATE, 7/7/2007.

Oh ye.. jari aku yg terkehel, aku mintak abah urutkan. Baru abah pegang sket (sket pd abah, tp huhuhu.. sakit..) aku dah eheh.. eheh.. huhuhu. Abah picit2, abah kata urat dah bengkak masuk angin. Mmg le, aku bantai urut sendiri, pastu rap abah tarik.. huhuhu.. masa aku kecik2 dulu ni mau menjerit jugak. Tp rasa lega gak kena urut, lepas tu baru leh bengkok jari. Kalau tak rasa keras je nak bengkokkan, tp aku bengkokkan jugak... kalau tak camne nak wat kerja. Hari ni masih lg rasa sakit.. tp alhamdulillah dah ok sket.

4 komen:

shahliza94 said...

lawonyer keta.....

husz_nie said...

umi dah lama berkenan kete tu..
kete abah kene masuk workshop.. so beli la hak elok sket..

zamz said...

best ke keja dell tu

husz_nie said...

erm.. terus terang tak best.. hahahaha

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons