Friday, July 18, 2008

Kepenatan



Yea.. aku dah penat.. dah lelah. Rasa tak larat lagi. Dah tak mampu nak teruskan lagi. Setelah hampir sepurnama pencarianku.. semuanya sia2 saja. Membuatkan kelelahan ku menjadi berganda. Sampai bila harus ku teruskan pencarian ini? Pencarian yg tidak membuahkan hasil, tidak membawa sebarang erti, pencarian yang sia-sia. Tidak, aku tak sanggup kelelahan lagi, tak sanggup kepenatan lagi. Ya, keputusan ku muktamad, pencarian ini harus aku hentikan. Aku tak ingin mencari lagi. Pedulilah apa org nak kata. Aku dah penat... penat... PENATTTTTTTTTT... aku tak ingin lagi dah cari template baru utk blog aku ni.. hahahaha..

Yoyo o poyo je punya drama.. betullah tu.. gila punya dok mencari template baru.. tak jugak jumpa yg berkenan. Ada yg berkenan, ada mende yg tak kena lak.. huhu. Cerewet? Maybe yes.. maybe not. Aku cuma nak sumthing yg sesuai dan berkenan di hati je. Last2, biar jela... template skang ni pun ok gak. So biarkanla.. hehe.. Lgpun.. pikir2 balik.. aku malas nak copy paste sume yg kat sidebar tu balik nanti... hahaha..

2 komen:

shahliza94 said...

huh...jangan putus asa....carik lagi...tempe kalau tukar template, mesti gempak..yelah siifoo...

tempe said...

huhuhu... takde yg berkenan

Post a Comment

Pembaca celoteh ini...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons